ANDetectius

Com a ANDetectius hauríem pogut ajudar a TheGrefg

Home »  Sin categoría »  Com a ANDetectius hauríem pogut ajudar a TheGrefg

Com a ANDetectius hauríem pogut ajudar a TheGrefg

On de mar 6, 2024, Posted by , In Sin categoría, With No Comments
L'edifici que TheGrefg ha comprat amb Grefito

Detectiu investigant l’edifici de TheGrefg

TheGrefg, un popular creador de contingut, recentment va adquirir un edifici a través de la seva empresa, Grefito. Segons les informacions publicades, amb el pas del temps han deixat de renovar els contractes als inquilins, amb la intenció de renovar i reformar tot l’edifici i llogar de nou els habitatges. No obstant això, li ha sorgit un problema: TheGrefg sosté que una llogatera, que no ha volgut deixar el seu habitatge, no hi viu realment. En aquesta situació, un detectiu privat amb llicència per exercir a Andorra podria ser d’ajuda.

EL PAPER DELS DETECTIUS PRIVATS

Els detectius privats són professionals capacitats per recopilar proves en una àmplia varietat de situacions. Poden realitzar vigilàncies, entrevistes i investigacions per descobrir la veritat. En el cas de TheGrefg, un detectiu privat podria realitzar una vigilància de l’edifici per determinar si la llogatera en qüestió hi viu realment.

RECOPILACIÓ DE PROVES

A ANDetectius podríem utilitzar diverses tècniques per recopilar proves. Això podria incloure la vigilància de l’edifici i la realització d’entrevistes amb veïns i altres persones que podrien tenir informació pertinent. Fent la vigilància de l’edifici es podria veure si la llogatera fa dia diària en el seu pis, així com si durant les nits dorm a l’habitatge comprat per TheGrefg. Fins i tot es podrien aportar proves d’on passa les nits aquesta dona. D’altra banda, amb les entrevistes i converses amb veïns del barri i altres persones, es podria arribar a corroborar tota la informació obtinguda amb les vigilàncies. Totes aquestes proves i indicis que s’obtinguin, es recopilarien en l’informe que entregaríem al popular creador de contingut, o en el seu defecte als seus advocats/des. En aquest informe podríem incloure fotografies, vídeos, testimonis i documents de tota la informació obtinguda.

PROVES VÀLIDES ALS TRIBUNALS ANDORRANS

És important destacar que les proves obtingudes per un detectiu privat amb llicència vigent per exercir a Andorra, són considerades vàlides i acceptades als tribunals andorrans. Això significa que si TheGrefg hagués decidit portar el cas a la Batllia amb el nostre informe, les proves recopilades pel detectiu privat podrien ser utilitzades per demostrar la seva afirmació. Que molt probablement hagués sigut clau per demostrar que la llogatera no resideix al domicili (sempre i quan el que afirmi el creador de contingut sigui cert)

CONCLUSIÓ

En resum, a ANDetectius som una eina valuosa per a obtenir proves i demostrar fets. Sense cap mena de dubte, hauríem pogut ajudar a TheGrefg en aquesta situació. Mitjançant la recopilació de proves i la realització d’investigacions exhaustives, un detectiu privat podria ajudar a demostrar que l’inquilina no viu realment a l’edifici, tal com afirma TheGrefg. A més, les proves obtingudes serien acceptades als tribunals andorrans, proporcionant a TheGrefg un suport legal fort.

Contacta’ns si creus que et podem ajudar en problemes immobiliaris com poden ser obtenir proves de qui viu a un habitatge, obtenir proves per saber si un habitatge està ocupat, obtenir proves conforme un habitatge es relloga o es dedica sense permís com un habitatge d’ús turístic, obtenir proves de sorolls i molèsties a veïns, etc

Segueix-nos als nostres canals de Whatsapp i Telegram

Comments are closed.