ANDetectius

Contacti amb ANDetectius

Home »  Contacti amb ANDetectius

INFORMACIÓ DE CONTACTE AMB ANDETECTIUS
Contacti per sol·licitar informació sobre els nostres serveis. Pot emplenar el formulari adjunt a aquesta pàgina. En la major brevetat ens posarem en contacte amb vostè.

Garantim que el contacte i les converses mantingudes restaran en la més absoluta confidencialitat. El secret de les comunicacions amb els nostres clients, així com la informació tractada, és prioritari a ANDetectius. Per això li proposem diverses formes de comunicar-se amb nosaltres: Formulari adjunt, Threema o Telegram.

Tlf: +376 804344

Si vol garantir un màxim nivell de confidencialitat en les comunicacions, pot escriure’ns per Telegram o Threema cercant-nos amb aquests noms d’usuaris:

Threema ID: BF952JZJ

Telegram alias: @ANDetectius

PERQUÈ UTILITZAR THREEMA O TELEGRAM?

Avui dia disposem de nombrosos serveis de missatgeria, com poden ser Whatsapp, Line, Facebook Messenger, Allo, Hangouts, Signal, Telegram, Threema, iMessage, etc. Cadascú disposa de les seves avantatges i inconvenients. Però en matèria de seguretat i privacitat podem afirmar que és Threema la que obté millors qualificacions en diversos tests internacionals que s’han fet al respecte. Amb un alt nivell de seguretat també trobem Telegram (sempre que s’utilitzi el mode de conversa xifrada). iMessage (aplicació nativa d’Apple) i Signal, recomanada per Edward Snowden, són altres bones alternatives.

Entre tota aquesta quantitat d’aplicacions hem escollit dues d’elles, Threema i Telegram, com les que faciliten una millor comunicació amb els nostres clients. Alhora permeten garantir el màxim nivell de privacitat i seguretat en les converses.

És tan senzill com buscar un nou contacte indicant el Threema ID o bé l’àlies de Telegram dins de les aplicacions. Un cop seleccionat es pot iniciar la conversa de forma totalment confidencial.

Tlf: +376 804344

Threema ID: BF952JZJ

Telegram alias: @ANDetectius