ANDetectius

Infidelitat

Home »  Blog »  Infidelitat

Infidelitat

On de novembre 4, 2017, Posted by , In Blog,Sin categoría, With No Comments

INFIDELITAT

La investigació d’una infidelitat és el primer que li ve a la ment a qualsevol persona que pensi en un detectiu privat. Vindria a ser la “investigació estrella” a ulls de la majoria de gent. I, tot i no ser la investigació més freqüent, sí que és una de les més contractades.

Infidelitat a la parella

Infidelitat de la parella

 

Quan és recomanable contractar un detectiu privat per detectar una infidelitat?

És recomanable contractar un detectiu quan es tinguin dubtes raonables sobre la possible infidelitat de la parella. Només sabrem al 100% que estem patint una infidelitat quan la parella o una tercera persona ens ho digui… o bé quan ho descobrim nosaltres mateixos.

Els dubtes d’infidelitat sorgeixen i solen estar basats pel fet d’un canvi d’actitud en la parella. Alguns exemples poden ser passar més temps de l’habitual connectats a xarxes socials, rebre o contestar trucades/missatges a hores poc habituals, canvi de rutines, canvi de les persones amb les quals es relaciona, allargament dels horaris laborals, etc. Però això no deixen de ser indicis. Per tenir la certesa d’aquesta possible infidelitat una bona opció és contractar un detectiu privat.

Situacions en què ens contracten els nostres clients

Per la nostra experiència, trobem que els clients que ens contracten per investigar una infidelitat es troben en dues situacions. El primer cas succeeix quen tenen la sospita que la parella els és infidel. Necessiten i volen les proves per sortir de dubtes. El segon cas és quan tenen la certesa d’estar patint una infidelitat. Llavors, si es té aquesta certesa perquè contractar un detectiu privat? De seguit ho veurem.

En primer lloc, quan tinguem la sospita d’estar patint una infidelitat. La feina d’un detectiu privat ens pot fer sortir de dubtes, ja sigui per poder demostrar que la parella és infidel o bé per no trobar cap situació d’infidelitat.

Un detectiu privat 100% professional s’encarrega de trobar respostes. Cerca la informació que el client necessita. Busca la forma de poder demostrar-ho amb proves fefaents. A més entregarà un informe oficial que reculli aquestes proves (ja siguin proves documentals, fotos, vídeos, etc). Fins i tot aportarà i defensarà aquestes proves a batllia si fos necessari. Això implica que ha de poder demostrar el que diu. A més, per garantir la professionalitat del detectiu, a ANDetectius sempre signem un contracte amb els nostres clients. Ho fem per la seva tranquil·litat, com a garantia que la feina es realitza de forma professional i amb plenes garanties legals.

El segon cas per contractar un detectiu és aquell en que es tingui la certesa d’estar patint una infidelitat. S’acostuma a fer per tal de tenir les proves que puguin ajudar als nostres clients a obtenir unes millors condicions en una negociació. Es realitza principalment en situacions de divorci o separació.

Passos que cal tenir en compte

A l’hora de contractar un detectiu privat per investigar una infidelitat, aquests consells us poden ajudar per tal que la investigació sigui un èxit:

  • Cap i sang freda: No dir a la parella que es coneix la infidelitat o que es contractarà un detectiu privat. Especialment en moments tensos de discussió (encara que sembli evident, en moments de tensió podem perdre el control del què es diu).
  • Advocats: Si es disposa d’un advocat, plantejar-li l’opció de contractar un detectiu.
  • Detectius: Contactar amb una agència de detectius privats amb llicència per exercir a Andorra. * Els detectius estrangers o detectius sense llicència governamental no poden exercir a Andorra. Aquest fet implica un incompliment de la llei laboral, competència deslleial i intrusisme que pot acabar amb el detectiu contractat denunciat. A més de possibles repercussions per a qui el contracti.
  • Consells: Deixar-se aconsellar pel detectiu privat. Si és professional, li aconsellarà sobre la idoneïtat o no de realitzar la investigació.

Per a qualsevol dubte, poseu-vos en contacte amb nosaltres. Li aclarirem tots els seus dubtes. Ho pot fer escribint-nos al següent correu:

investigacio@andetectius.com

Per més informació sobre infidelitats podeu llegir aquest interesant article:

http://www.huffingtonpost.es/daniel-templeman/el-verdadero-significado-de-una-infidelidad_a_23256851/

Comments are closed.