ANDetectius

ANDetectius: Qui som

Home »  ANDetectius: Qui som

QUI FORMA ANDETECTIUS
ANDetectius és un grup de Detectius professionals especialitzats en l’alta Investigació Privada, amb formació referent a la Investigació Privada, Seguretat Privada i Criminologia.

L’experiència internacional obtinguda en els darrers anys com Detectius ens avala, el que ens permet oferir una qualitat en els serveis d’Investigació Privada al més alt nivell. Una qualitat en el servei comparable a l’existent en les principals capitals europees amb tradició de grans agències d’investigació. Ciutats com són Madrid, Londres, Paris, Berlin i Barcelona. Amb la voluntat de portar aquesta experiència al Principat d’Andorra neix ANDetectius.

ANDetectius és la primera agència integral d’Investigació Privada d’Andorra. Amb llicència governamental per poder realitzar investigacions al país. No només investiguem situacions clàssiques com són infidelitats, controls parentals, obtenció de proves per situacions de divorci, localització de persones desaparegudes i deutors i un llarg etcètera. La nostra experiència i capacitat ens permet realitzar investigacions amb un alt nivell tecnològic. Capacitats per fer anàlisis i tractament de la informació. Per això col·laborem amb experts internacionals per a la realització de Forensics (investigacions d’aparells tecnològics i electrònics). Així com podem  oferir serveis de Corporate Compliance.

 

QUINA ÉS LA NOSTRA FORMACIÓ COM DETECTIUS

La nostra formació com Detectius es basa en la formació en Investigació Privada. Formació homologada als països de l’entorn europeu. A més disposem d’una àmplia formació en el camp de la Direcció de Seguretat Integral. Formació imprescindible per a l’evaluació de riscos empresarials i d’infraestructures. Capacitats tant per a l’avaluació d’aquests riscos com per a la recerca de solucions per reduir-los.

Així mateix disposem de formació sobre Criminologia, Investigació Criminal i de Delictes, així com formació referent a les Tribus Urbanes i Delinqüència.

Tots aquests coneixements i aquesta experiència té la seva trobada i punt d’acció a ANDetectius, al servei tant d’empreses, advocats i persones particulars per a l’actuació al Principat d’Andorra.

Amb la vocació de ser líders no només a Andorra, sinó de ser referents en Investigació Privada a escala europea.