ANDetectius

Investigacions per advocats

Home »  Serveis d’investigació »  Investigacions per advocats

ANDetectius

 
 

INVESTIGACIONS PER ADVOCATS

Amb l’objectiu de ser un referent i una eina de suport pels advocats d’Andorra, oferim tota una sèrie de serveis adaptats a les necessitats que puguin tenir tant els advocats com els seus clients. Podem ser un suport clau pels advocats, aconseguint les proves necessàries per reforçar la seva actuació, millorant la defensa dels seus clients.

Investigacions orientades cap als advocats i al sector de l’advocacia del Principat d’Andorra.

  • Localització de persones:

L’ajudem a trobar persones desaparegudes. Ja sigui per poder citar-les a un procès judicial o bé per poder fer una reclamació de deutes.

  • Divorcis/separacions:

L’ajudem a trobar proves que puguin reforçar la posició negociadora del seu client en un procés de divorci o de separació d’una parella.

  • Custòdia de menors:

L’ajudem a trobar proves pel seu client per garantir que es compleixen les garanties disposades en els acords de custòdia de menors.

  • Localització de béns:

En situacions d’insolvència busquem béns que serveixin per garantir les indemnitzacions dels vostres clients.

  • Digital Forensics:

Realitzem anàlisis forenses d’aparells informàtics i digitals. Imprescindible per descobrir situacions d’espionatge informàtic, frau informàtic, sabotatge informàtic, suplantació d’identitat digital, fugues d’informació, recuperació d’informació esborrada, etc.

  • Filtració d’informació:

Localitzem les persones i eines utilitzades per filtrar informació interessada, ja sigui per desacreditar al seu client o per beneficiar a la competència.

  • Intel·ligència empresarial:

L’ajudem a buscar informació i treballar amb la que tinguin els seus clients per trobar vulnerabilitats. Permet millorar la seguretat integral, sigui la informàtica, corporativa o empresarial.

  • Altres serveis: Les necessitats dels advocats canvien en funció de cada cas i expedient sobre el qual treballen. Per això oferim la possibilitat d’adaptar els nostres serveis a les necessitats que tinguin els advocats. La finalitat única sempre serà donar un bon servei i cobertura als seus clients.

 

CONTACTI AMB NOSALTRES

Si té algun dubte o vol ampliar la informació sobre algun dels nostres serveis, no dubti en contactar-nos i l’atendrem amb total discreció.